Televizija i mediji

Televizija je još uvijek najpopularniji medij ali, zbog sve većeg izbora, zabaviti gledatelje i zadržati njihovu pažnju sve je teže. Dugogodišnje iskustvo u produkciji interaktivnih TV, radio i sadržaja za tiskane medije je pokazalo da su glasovanje, kvizovi, nagradne igre i chat glavne aplikacije za povećanje gledanosti programa i Vaših prihoda.

Naši TV sadržaji inovativnih i interaktivnih formata visoke kvalitete mogu Vam pomoći  da gledatelje pretvorite u kupce (omogućavajući im sudjelovanje u programima), generirate nov izvor prihoda ili popunite niskobudžetne i neatraktivnije termine.

 

Nudimo Vam niz paketa interaktivnih sadržaja te glasovnih i SMS tehnologija:   

  • Kvizovi i nagradne igre – naša usluga sastoji se od organiziranja, produkcije i koordinacije nagradnih igara i kvizova koristeći SMS i usluge s posebnom tarifom (060 broj). Koristite ih za promociju usluga i proizvoda dajući gledateljima/slušateljima/čitateljima šansu da osvoje atraktivne nagrade. Sustav je automatiziran i moguće je rezultate odmah provjeriti u korisničkom sučelju.

  • Glasovanje –  aplikacija podržava sve emisije gdje gledatelji utječu na ishod emisije kao npr. popularnost, debate, rasprave i sl.

  • Velik broj gotovih rješenja, rješenja po vašim potrebama

 

Također, brinemo i o logističkim aspektima projekta. Ako želite povećati gledanost svojih TV programa, kontaktirajte nas.