Mala Učilica

 

Sve na jednom CD-u: brojke, slova, priroda, promet, društvo, boje, odnosi među predmetima + 2 zabavne igre. Mala Učilica, mlađa sestra svima poznatije velike Učilice, jedinstvena je zabavna multimedijska igra i edukativni softver

 

Kvalitetna priča i maštoviti likovi uz zanimljive igre u potpunosti opravdavaju koncept učenja kroz igru i zabavu potičući dijete da misli i želi više, jače i bolje. Kroz čarobnu avanturu junaka Mine i Morfeka djeca upoznaju sva bitna područja za bezbrižan polazak djeteta u školu potičući ujedno njihov osobni razvoj i samopouzdanje.

 

Edukativni sadržaji

Namijenjena je djeci predškolske dobi od 4 do 7 godina i razvijena u suradnji sa stručnjacima za razvoj i potrebe predškolske djece. Mala Učilica Vam na samo jednom CD-u donosi 7 edukativnih igara na dvije težinske razine i dvije 2 zabavne igre.

Igra Slova

Igra Slova

Djeca upoznaju i uče sva slova abecede. U igri djeca traže junaka koji se igrati voli i učiti želi, makar nije u školi!

Igra brojeva

Igra Brojeva

Djeca uče brojeve od 1 do 10 svladavajući prepreke, brojanjem u skupu, pridruživanjem brojeva i sl. Nauče li brojeve, bit će svima drago, saznat će pritom tko je Medo, a tko čarobnjak Dago.

Igra priroda

Igra Priroda

Djeca uče dane u tjednu, godišnja doba i njihove posebnosti u prirodi. U Svezemlji raste stablo čarobnih grana koje otkriva koliko tjedan ima dana.

 


Igra drustvo

Igra Društvo

Djeca upoznaju Magu i uče o njegovoj obitelji. Na obiteljskom stablu svatko mora naći mjesto pa će ih mišem smjestiti vješto.

Igra Promet

Igra Promet

Djeca uče prijevozna sredstva i mjesta gdje ona prometuju Želimo li putovati vlakom, tračnice nam trebaju, ne možemo zrakom!

Igra boje

Igra Boje

Bojanjem u bojanki djeca svladavaju boje. Susreću se s nekoliko izazova, upoznaju hobotnicu, a mogu ispisati ili kreirati svoju sliku.

 


Igra odnosi

Igra Odnosi Među Predmetima

Djeca uče što je lijevo, a što desno, što je gore, a što dolje. U igri će i nekome morati pomoći da se vrati kući.

 

 

Dodatni sadržaji Male Učilice

Dodatnim zabavnim sadržajima Mala Učilica nastoji zadovoljiti dječju potrebu za igrom, ali kroz igre razvijati i percepciju, pažnju, pamćenje i mišljenje.

Igra memory

Igra memory

Putem ove zanimljive igre djeca razvijaju pažnju i pamćenje, a sigurno ćete se i Vi zajedno s njime zabaviti…

Igra Drvo Sveploda

Igra Drvo Sveploda

Skupljanjem zdrave te izbjegavanjem nezdrave hrane koja raste na čarobnom drvetu Sveploda , djeca se upoznaje sa zdravim životnim navikama.

 

Više o Maloj Učilici potražite na www.malaucilica.com