Političke stranke i udruge

Uspjeh političkih stranaka i udrugama i u našoj zemlji sve više ovisi o uspješnosti političkog marketinga pojedine stranke ili udruge. Svaka stranka se mora približiti biračkom tijelu, pomoći glasačama u diferencijaciji odnosno pri razlikovanju političkih opcija stranaka, prilagoditi se političkom tržištu te, u konačnici, promovirati stranku i njene kandidate.

Naša rješenja i usluge obuhvaćaju dvije najvažnije metode komunikacijskih djelatnosti političkog marketinga, i to:

  • istraživanje biračkog tijela, problema i potreba populacije - istraživanje «Hrvatski politički trenutak» pažljivo je planirano i visoko pouzdano istraživanje. Predstavlja kvalitetan presjek raspoloženja biračkog tijela po svim parametrima koji se mogu vjerodostojno prikupiti i egzaktno iskazati. Provodimo ga s ciljem prikupljanja velikog broja informacija koje bi svakom političkom analitičaru mogle biti od velike koristi, a krajnja predikcija rezultata moguća je uz uvažavanje gore navedenih činjenica.
  • telefonsku uslugu 0800 besplatnog broja za potrebe samog približavanja biračkom tijelu, poticanju komunikacije te samoj potrebi za stalnom komunikacijom s biračima i sponzorima